Bijenvolk
Bijenvolk 150,-
€150,- €150,00
Bestelbaar - zie levertermijn hieronder
Informatie

Klaar om te imkeren? Bestel je eigen bijenvolk!

Je kan je (vrijblijvend) nog op de lijst laten zetten via ons contactformulier of via mail: [email protected]

Indien u zeker wil zijn van een bijenvolk dit seizoen, kan u nu al een reserveren door een voorschot te betalen.

Bij het afrekenen mag u als kortingscode: voorschot bijenvolk ingeven, dan betaalt u 50% als voorschot en bent u zeker van een volk.

De zoektocht naar een bijenvolkje is niet altijd eenvoudig. Daarom biedt Nectarist aan haar klanten de mogelijkheid om een bijenvolk aan te kopen aan een betaalbare prijs.

Het Carnica bijenvolk dat je krijgt, werd hier op onze eigen imkerij in Mechelen grootgebracht (geen import!) en  bevat een gemarkeerde F1 koningin geboren in 2020. De volken zijn verkrijgbaar op 5 a 6 ramen simplex. Deze ramen bevatten nieuwe waswafels afkomstig uit onze eigen imkerij.

Al onze kweekvolken zijn getest op Amerikaans en Europees vuilbroed. Zo zijn we er zeker van dat je een mooi, gezond en sterk Carnica-bijenvolk krijgt.

Via ons contactformulier kan je je op de wachtlijst voor het seizoen 2020 laten zetten. Van zodra je bijenvolkje klaar is, nemen we met jou contact op (midden juni).

De bijen worden meegegeven in een styropor afleggerkast (in de prijs inbegrepen). Zo kan je ze makkelijk mee naar huis vervoeren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »