Winkel Mechelen permanent gesloten!
Online shop 24/7 open!
Google-score 4,7/5
 • Nederlands
 • Bijenvolk - mei/juni 2023

  Bijenvolk - mei/juni 2023

  Terug naar overzicht

  € 150,00 Incl. btw

  (0)

  Bijenvolken te koop, al is de voorraad beperkt. Nectarist voorziet een beperkt aantal bijenvolken voor de verkoop in mei/juni 2023. Reserveer nu al je bijenvolk!

  Lees de volledige productomschrijving

  Directe checkout

  • Op voorraad

  Productomschrijving

  Klaar om te imkeren? Bestel je eigen bijenvolk!

  Je kan nu je bijenvolk al bestellen voor mei  - juni 2023.

  De zoektocht naar een bijenvolkje is niet altijd eenvoudig. Daarom biedt Nectarist aan haar klanten de mogelijkheid om een bijenvolk aan te kopen aan een betaalbare prijs.

  Het Carnica bijenvolk dat je krijgt, werd hier lokaal grootgebracht (geen import!) en bevat een gemarkeerde F1 koningin geboren in dit jaar (Carnica - Troiseck). De koningin is dus een dochter van een reinteeltmoer, bevrucht op onze stand in Mechelen.

  Al onze kweekvolken zijn getest op Amerikaans en Europees vuilbroed. Zo zijn we er zeker van dat je een mooi, gezond en sterk Carnica-bijenvolk krijgt.

  We hebben een beperkt aanbod en geven voorrang aan onze (online) cursisten. Daarna handelen we de bestellingen chronologisch af.

  De volken zijn verkrijgbaar op 5 ramen simplex en worden meegegeven in een one-way afleggerkast (in de prijs inbegrepen). Zo kan je ze makkelijk mee naar huis vervoeren en houden wij vreemd materiaal van onze bijenstand.

  Reviews Schrijf je eigen review

  0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »