Bijenvolken & Koninginnen

Koninginnen

 

Nectarist kweekt kwaliteitsvolle Carnica koninginnen, gekweekt uit geselecteerde teeltstof. Onze reinteeltmoeren werden bevrucht op het eiland Sylt.

Voor het bijenseizoen kan u nu al uw koninginnen reserveren. Hieronder vindt u een overzicht van de aangeboden F1 koninginnen en de hoeveelheid die wij voorzien voor onze klanten.

 

- onbevruchte koninginnen: 15 euro

- standbevruchte koninginnen (Mechelen): 25 euro

- koninginnen bevrucht op het bevruchtingsstation Kreverhille: 35 euro

 

De koninginnen worden vergezeld van een ID-kaartje en worden gemerkt en afgeleverd in een geel kooitje met voedsel en enkele verzorgingsbijen. De koninginnen worden liever niet verzonden, tenzij op eigen risico en met een meerprijs van 15 euro.

U kan nu voor het seizoen 2021 uw bestelling reeds plaatsen.

Alle bestellingen worden CHRONOLOGISCH afgehandeld en afgewerkt in de maanden juni en juli.

 

Bijenvolken

 

Klaar om te imkeren? Bestel je eigen bijenvolk!

 

De zoektocht naar een bijenvolkje is niet altijd eenvoudig. Daarom biedt Nectarist aan haar klanten de mogelijkheid om een bijenvolk aan te kopen aan een betaalbare prijs.

Het Carnica bijenvolk dat je krijgt, werd hier op onze eigen imkerij in Mechelen grootgebracht (geen import!) en bevat een gemarkeerde F1 koningin. De volken zijn verkrijgbaar op 5 a 6 ramen simplex.

Al onze kweekvolken zijn getest op Amerikaans en Europees vuilbroed. Zo zijn we er zeker van dat je een mooi, gezond en sterk Carnica-bijenvolk krijgt.

De bijen worden meegegeven in een styropor afleggerkast (in de prijs inbegrepen). Zo kan je ze makkelijk mee naar huis vervoeren. Bijenvolken worden niet verzonden, ook niet op eigen risico.

Alle bestellingen worden CHRONOLOGISCH afgehandeld en afgewerkt in de maanden juni en juli.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »