Winkel Mechelen gesloten!
Online winkel 24/7 open - Afhaling in Aalst mogelijk!
Google-score 4,7/5
 • Nederlands
 • Word Nectarist met je bedrijf - prijs op aanvraag

  Word Nectarist met je bedrijf - prijs op aanvraag

  Terug naar overzicht

  € 0,00 Incl. btw

  (0)

  Adopteer bijen op jouw bedrijf! Enkele nieuwe bijenkolonies zien het levenslicht en worden onderhouden door de ervaren imkers van Nectarist. Jij geniet van al het gezoem en de honing die uit de bijenkasten komt! Prijs op aanvraag.

  Lees de volledige productomschrijving

  Directe checkout

  • Op bestelling - zie levertermijn hieronder

  Productomschrijving

  Wil je met je bedrijf jouw steentje bijdragen om de bijen te redden? Wel, Nectarist geeft de mogelijkheid aan bedrijven om twee bijenkolonies te adopteren! Meer nog, deze bijenkolonies zien dankzij jullie meter- of peterschap het levenslicht!

  We plaatsen de bijenkolonies op het bedrijventerrein zelf. Het zorgt voor extra 'bedrijvigheid' op de arbeidsplaats, maar het zorgt ook voor extra gezoem in de buurt. Wist je dat bijen een belangrijke rol spelen in de bestuiving van vele bloemen en planten?

  De ervaren imkers van Nectarist verzorgen de bijenkolonies op periodieke basis. In de lente/zomer is dat meer dan in de herfst/winter. Personeelsleden krijgen de mogelijkheid om mee in de bijenkasten te kijken.

  Het hoogtepunt van de samenwerking is niet alleen dat de bijenkolonies goed overleven, maar natuurlijk ook de honing die ze hebben verzameld. We oogsten niet alles want het is belangrijk om voldoende voor de bijen zelf over te houden. Maar er is zeker voldoende om jullie mee te laten genieten van jullie eigen bedrijfshoning.

  Concreet voorzien we het volgende:

  • We kweken en plaatsen 2 nieuwe bijenkolonies op het terrein van jouw bedrijf. De verzorging van deze bijenkolonies ligt volledig in handen van Nectarist;
  • Je krijgt 100 potten honing (125 gram) uit je gesponsorde bijenkasten met een gepersonaliseerd etiket met jouw aangeleverd logo. Een ideaal (eindejaars)geschenk voor personeel, klanten en leveranciers.
  • Jouw naam, tekening of bedrijfslogo wordt op de bijenkasten geplaatst
  • Via onze exclusieve nieuwsbrief voor meters en peters houden we je op de hoogte van het wel en wee van de bijenkolonie(s) en onze activiteiten op de imkerij
  • Je krijgt een certficaat als welkomstcadeau, dat je bijvoorbeeld aan de infobalie kan plaatsen.
  • We plaatsen jouw (bedrijfs)logo op onze website.

  Zie je zo'n samenwerking wel zitten? Neem dan contact met ons op via [email protected] We komen graag langs om onszelf en ons project voor te stellen.

  Reviews Schrijf je eigen review

  0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »