Wij maken de brug op 19/05/2023
Uitverkoop imkermaterialen vanaf maandag 8/05/2023!
Gratis verzending vanaf 99 euro (binnen België)
 • Nederlands
 • Imkeropleidingen

  Imkeropleidingen

  Je wil graag imker worden, of hebt nood aan extra ondersteuning? Kies dan voor onze Nectarist formule en we geven jou een unieke inkijk in onze imkermethoden. Johan begeleidt jou van A tot Z en helpt je een succesvol imker te worden!

  Seen 2 of the 2 products

  ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD OP ONS ONLINE LEERPLATFORM

  De baseline van Nectarist vat alles mooi samen: saving bees, supporting beekeepers

  De bijensterfte is nergens zo hoog als bij ons en daar wil Nectarist wat aan doen. Het zal je misschien wat verbazen, maar in onze ogen spelen de vele hobby imkers die in ons land actief zijn een belangrijke rol in de overlevingskansen van onze honingbijen.

  Dit is het speerpunt van Nectarist: de bijensterfte naar beneden te krijgen door de vele hobby imkers zo goed mogelijk te begeleiden in dit waardevol engagement. Johan stelt al zijn ervaring als erkend lesgever ter beschikking om deze doelstelling te bereiken.

  Nectarist ondersteunde al honderden imkers via dit platform, en een veelvoud via onze webshop www.nectarist.be. Samen kunnen we het verschil betekenen en van dit engagement een succes maken!

  Onze Nectarist opleiding:

  1. Basiscursus imkeren + oordeelkundige imkertechnieken

  We hebben een online lessenreeks uitgewerkt voor zowel de startende, als de meer ervaren imker.

  Leer op je eigen tempo. Na elk hoofdstuk test ik je kennis aan de hand van een tiental vragen. Zo ben ik er zeker van dat je helemaal mee bent!

  Dit online programma is uitgeschreven in een cursustekst van meer dan 160 pagina's die je volledig kan downloaden.

  Naast de 99 opgenomen lesonderdelen, kan je ook aansluiten bij onze online "zoem-sesses", online meetings. Na een presentatie over een onderwerp dat er op dat moment toe doet, beantwoord ik al jullie vragen.

  Deze momenten zijn ook bedoeld om extra toelichting te geven over bepaalde cursusonderdelen. Zo houden we de vinger aan de pols en kan ik je optimaal begeleiden in functie van de problemen die je op dat moment ervaart.

  Je krijgt een jaar lang toegang tot deze cursus en ondersteuning!

  MEER INFO OP ONS ONLINE LEERPLATFORM

  2. Praktijkdagen + basiscursus imkeren + oordeelkundige imkertechnieken

  Onze online basiscursus imkeren en oordeelkundige imkertechnieken wordt aangevuld met praktijkdagen. Enkel de praktijkdagen volgen zonder de online cursus te volgen, is niet mogelijk. Deze praktijkdagen vereisen een bepaalde voorkennis.

  Johan stelt meerdere bijenvolken ter beschikking die met zijn persoonlijke begeleiding verzorgd worden. Zo zetten we de theorie om in de praktijk!

  Deze praktijkdagen gaan door in Mechelen. Per locatie zijn er maximum 10 plaatsen beschikbaar!

  In het totaal zijn er 6 praktijkdagen gepland. Later aansluiten is mogelijk, tot het maximaal aantal leden van de groep is bereikt.

  ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD OP ONS ONLINE LEERPLATFORM

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »