Website onder constructie wegens verhuis
+32 486 688 297
 • Nederlands
 • Koninginnenbrij

  Koninginnenbrij

  Terug naar overzicht

  € 14,00 Incl. btw

  Verhoog je weerstand tijdens de wintermaanden met koninginnenbrij. Het meest waardevolle product uit de bijenkolonie zit boordevol vitaminen en eiwitten! De koninginnengelei is 100% natuurlijk en zuiver!

  Maak een keuze:

  Directe checkout

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Productomschrijving

  Koninginnenbrij- of gelei versterkt je immuunsysteem en geeft je weerstand een boost. Het meest waardevolle product uit de bijenkolonie is rijk aan aminozuren, eiwitten, minerale- en oligo-elementen en vitamines B: B3, B5, B6, B7, BB, B9, B12 en vitamines A, C, D en E. De combinatie van deze krachtige voedingsstoffen zijn 100% natuurlijk en zuiver.

  Koninginnenbrij is het resultaat van de afscheiding van de jonge werkbijen tijdens hun eerste weken. Elke bijenlarve krijgt tijdens de eerste drie dagen van z’n leven koninginnenbrij te eten. Maar toekomstige koninginnen worden hun leven lang ondergedompeld in het meest krachtige voedsel in de bijenwereld. Daardoor ontstaat er een opvallend verschil in levensduur: de koningin kan tot 6 jaar oud worden terwijl een werksterbij 6 weken tot maximaal 6 maanden leeft.

  Verschillende studies bewijzen de gunstige werking van koninginnenbrij op de insuline-afscheiding, de bloeddruk, spijsvertering en het geheugen.

  Aangewezen dosering:

  1 mespuntje per dag (ongeveer 1 gram), te verdubbelen bij lage weerstand. Bij kinderen kies je best voor een halve gram per dag.

  Een verpakking van 25 gram volstaat voor een kuur van 12 à 25 dagen.

  De aanbevolen duurtijd van de kuur bedraagt minimum 30 dagen.

  Opgelet: Test voor de inname of je allergisch bent. Dit doe je best door een kleine hoeveelheid koninginnenbrij op je huid aan te brengen en te kijken of er een allergische reactie ontstaat (veelal milde symptomen).

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »