Vanaf 1/04: nieuw afhaalpunt bij Aveve Mechelen!
Online shop 24/7 open!
Google-score 4,7/5
 • Nederlands
 • Stoomwassmelter "Elektra 30"

  Stoomwassmelter "Elektra 30"

  Terug naar overzicht

  € 1.271,90 Incl. btw

  (0)

  De wassmelter is een onmisbaar instrument om was in alle veiligheid en comfort te hergebruiken, want hij maakt het mogelijk om oude was om te zetten in nieuwe was, klaar voor hergebruik.

  Lees de volledige productomschrijving

  Directe checkout

  • Leverbaar

  Productomschrijving

  De wassmelter is een onmisbaar instrument om was in alle veiligheid en comfort te hergebruiken, want hij maakt het mogelijk om oude was om te zetten in nieuwe was, klaar voor hergebruik.

  Het elektrische model is het veiligste op de markt, omdat het geen brandstoffen gebruikt en in het laboratorium kan worden gebruikt. Geen vlammen, geen risico van te hoge temperaturen, maximaal rendement.

  Alleen water wordt gebruikt om de was te verhitten, zonder gebruik van chemische producten. Door het gebruik van water kunt u er ook zeker van zijn dat de temperatuur gedurende de hele verwerkingscyclus gecontroleerd blijft, zonder de was te beschadigen.

  Dit model kan in de geperforeerde plaathouder maximaal 30 Dadant frames of 60 Dadant super frames of het equivalent daarvan in volume bevatten.

  U kunt zowel de geperste cappings als de oude frames oplossen door ze compleet in de waxer te plaatsen, zonder ze van het frame te verwijderen.

  De was zal volledig smelten door de stoom die wordt opgewekt door het elektrisch verwarmde kokende water door de 3000 W weerstand en zal uitvloeien in een plastic bakje (inbegrepen).

  Draden van frames worden niet beschadigd en kunnen opnieuw worden gespannen. Frames kunnen worden hergebruikt zonder tijdens het proces te worden beschadigd.

  De geproduceerde was is klaar om opnieuw te worden bewerkt of verkocht, want hij is veilig, schoon en al in de vorm van een stokje.

  Wax Melter is gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat geschikt is voor hoge temperaturen en veilig is voor contact met wax. Eenvoudig te reinigen en duurzaam na verloop van tijd.

  De waxmachine wordt geproduceerd en geassembleerd in de fabriek van Lega, waardoor hij Made in Italy en vooral Made in Lega is.


  BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  - Gebruik in het laboratorium
  - Maximale veiligheid en temperatuurcontrole
  - Gemakkelijk te reinigen
  - Bestendig
  - Gebruik van alleen water


  TECHNISCHE SPECIFICATIES

  - Afmetingen: 915 x 850 x 625 mm
  - Gewicht: Kg 38
  - Weerstandsabsorptie: 3000 W
  - Voedingsspanning: 220 V
  - Materiaal: Roestvrij staal

   

  Reviews Schrijf je eigen review

  0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »