Vanaf 1/04: nieuw afhaalpunt bij Aveve Mechelen!
Online shop 24/7 open!
Google-score 4,7/5
 • Nederlands
 • Word Nectarist - Diamond pakket (bedrijven) (prijs op aanvraag)

  Word Nectarist - Diamond pakket (bedrijven) (prijs op aanvraag)

  Terug naar overzicht

  € 0,00 Incl. btw

  (0)

  Adopteer bijen bij jouw op het bedrijf. De imkers van Nectarist zorgen voor een goede verzorging, jullie genieten van al het lekkers!

  Lees de volledige productomschrijving

  • Bestelbaar - zie levertermijn hieronder

  Productomschrijving

  Nectarist worden met je bedrijf!

  Help mee onze Belgische imkerij uit te bouwen door plaats te geven aan onze bijenkolonies. Nectarist zorgt voor de goede verzorging en jullie genieten van het extra gezoem rond het bedrijventerrein en natuurlijk ook de honing. Deze honing krijg je in gepersonaliseerde potjes!

  CONTACTEER ONS

  Hoe gaat dit in zijn werk?

  We plaatsen twee bijenkolonies op het bedrijventerrein zelf. Het zorgt voor extra 'bedrijvigheid' op de arbeidsplaats, maar het zorgt ook voor extra gezoem in de buurt. Wist je dat bijen een belangrijke rol spelen in de bestuiving van vele bloemen en planten?

  De ervaren imkers van Nectarist verzorgen de bijenkolonies op periodieke basis. Zij zorgen ervoor dat de bijen in de meest optimale condities kunnen overleven. Personeelsleden krijgen de mogelijkheid om mee in de bijenkasten te kijken. We nemen altijd extra imkerpakken mee om jullie mee te laten kijken in de bijenkasten.

  Optioneel kunnen we zelfs een workshop 'honingslingeren' organiseren. Dan oogsten we samen de honing bij jullie op het bedrijf! reken op een teambuilding van ongeveer een half dagdeel.

  Het hoogtepunt van de samenwerking is uiteraard dat de bijenkolonies goed overleven, maar ook de lekkere honing die ze hebben verzameld! Er is zeker voldoende om jullie mee te laten genieten van jullie eigen bedrijfshoning! Uiteraard laten we voldoende over voor de bijen zelf, ze hebben er tenslotte hard voor gewerkt!

  Zo houden we samen de bijenpopulatie in stand! We werken reeds met vele bedrijven samen, goed voor tientallen bijenkolonies verspreid over heel Vlaanderen.

  Maatschappelijk verantwoord

  Bovendien werken we met verschillende maatwerkbedrijven samen om de bijenkasten voor te bereiden en de honing te oogsten. Zo worden de bijenkasten geschilderd bij het maatwerkbedrijf MAAAT in Aalst en oogsten we onze honing samen met de mensen van de bioboerderij De Loods, ook gelegen in Aalst. Zo creëren we een ecologische én maatschappelijke impact!

  Zie je zo'n samenwerking wel zitten? Geef ons een seintje zodat we contact met je kunnen opnemen. Na een telefonische kennismaking, komen we graag bij jullie langs om ons project voor te stellen.

  Help jij onze Belgische imkerij groeien?

   

  MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

   

   

   

   

  Reviews Schrijf je eigen review

  0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »