Winkel Mechelen gesloten!
Online winkel 24/7 open - Afhaling in Aalst mogelijk!
Google-score 4,7/5
 • Nederlands
 • Adopteer bijen

  Adopteer bijen

  Nectarist worden met je bedrijf!

  Help mee onze Belgische imkerij uit te bouwen door plaats te geven aan onze bijenkolonies. Nectarist zorgt voor de goede verzorging en jullie genieten van het extra gezoem rond het bedrijventerrein en natuurlijk ook de honing. Deze honing krijg je in gepersonaliseerde potjes!

  Hoe gaat dit in zijn werk?

  We plaatsen twee bijenkolonies op het bedrijventerrein zelf. Het zorgt voor extra 'bedrijvigheid' op de arbeidsplaats, maar het zorgt ook voor extra gezoem in de buurt. Wist je dat bijen een belangrijke rol spelen in de bestuiving van vele bloemen en planten?

  De ervaren imkers van Nectarist verzorgen de bijenkolonies op periodieke basis. Zij zorgen ervoor dat de bijen in de meest optimale condities kunnen overleven. Personeelsleden krijgen de mogelijkheid om mee in de bijenkasten te kijken. We nemen altijd extra imkerpakken mee om jullie mee te laten kijken in de bijenkasten.

  Optioneel kunnen we zelfs een workshop 'honingslingeren' organiseren. Dan oogsten we samen de honing bij jullie op het bedrijf! reken op een teambuilding van ongeveer een half dagdeel.

  Het hoogtepunt van de samenwerking is uiteraard dat de bijenkolonies goed overleven, maar ook de lekkere honing die ze hebben verzameld! Er is zeker voldoende om jullie mee te laten genieten van jullie eigen bedrijfshoning! Uiteraard laten we voldoende over voor de bijen zelf, ze hebben er tenslotte hard voor gewerkt!

  Zo houden we samen de bijenpopulatie in stand! We werken reeds met vele bedrijven samen, goed voor tientallen bijenkolonies verspreid over heel Vlaanderen.

  Maatschappelijk verantwoord

  Bovendien werken we met verschillende maatwerkbedrijven samen om de bijenkasten voor te bereiden en de honing te oogsten. Zo worden de bijenkasten geschilderd bij het maatwerkbedrijf MAAAT in Aalst en oogsten we onze honing samen met de mensen van de bioboerderij De Loods, ook gelegen in Aalst. Zo creëren we een ecologische én maatschappelijke impact!

  Zie je zo'n samenwerking wel zitten? Geef ons een seintje zodat we contact met je kunnen opnemen. Na een telefonische kennismaking, komen we graag bij jullie langs om ons project voor te stellen.

  Help jij onze Belgische imkerij groeien?

  Vraag meer informatie aan via [email protected]

   

   

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Hoe bereiden de bijen zich voor op de winter? 10 Nov

   BlogHoe bereiden de bijen zich voor op de winter?

   Van zodra de temperaturen dalen en we ons beginnen kleden in dikke winterjassen en sjaals, is de kans groot dat ook de bijen liever niet meer buiten komen. Net zoals wij onze verwarming opzetten, onze zomerkleren inruilen voor iets warmers en liefst elke dag een hete kop soep drinken, hebben ook de bijen hun eigen gewoontes tijdens de koudere wintermaanden.

  • Waarom koninginnenbrij heel goed voor je is 24 Oct

   BlogWaarom koninginnenbrij heel goed voor je is

   De deugddoende zon heeft zich achter de wolken verscholen en de miezerige regen is terug in het land. “Ideale” omstandigheden om een verkoudheid op te lopen en een lagere weerstand te verkrijgen. Gelukkig bestaat er koninginnenbrij, ook wel koninginnengelei genoemd. In de bijenwereld staat dit bekend als een luxeproduct. Voor ons lichaam is het een boost boordevol vitaminen en mineralen. Weg met weerstandverhogende pillerij, gebruik koninginnengelei!

  • Hoe word je imker? 5 tips van Nectarist18 Sep

   BlogHoe word je imker? 5 tips van Nectarist

   Wil jij iets doen voor de bijen en ben je graag bezig in de natuur? Dan is imker worden misschien wel iets voor jou! Alleen moet je er rekening mee houden dat imkeren meer inhoudt dan een kast in de tuin zetten. Het is best wel een tijdrovende hobby waar je intensief mee bezig moet zijn. Nog steeds overtuigd? Super! Hieronder 5 tips die we je graag meegeven voor je aan het imkeren begint.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »