Adopteer bijen

2
Sorteer op:

Adopt bees!

Ben je ook geboeid door het wonderlijke leven van bijen? Nectarist geeft je de kans om meter of peter te worden van een van onze bijenkolonies!

We hebben zowel bijen op onze Mechelse stadsimkerij staan, als bijenkolonies waarmee we de Belgische ‘honeyflow’ volgen. Op deze manier kunnen we eerlijke en lokale honing aanbieden. Je staat er van verstelt hoeveel Belgische honingsoorten er wel niet zijn. Denk aan fruit-, koolzaad-, acacia-, linde-, kastanje-, klaver- en balsemienhoning.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als meter of peter sponsor je een bijenkast. Met dit geld kunnen we een nieuwe bijenkolonie het levenslicht laten zien en kunnen we die een mooie bijenkast geven. Jouw naam of logo kan zelfs mee op de bijenkast komen te staan!

In ruil geven we je de honing van onze eigen bijen! Uiteraard nodigen we je ook graag uit om een rondleiding op onze imkerij bij te wonen.

Hoeveel kost het?

Het kweken, huisvesten en onderhouden van een bijenkolonie kost ongeveer 500 euro op jaarbasis als we dit bij ons op de imkerij kunnen doen. We bieden bovenstaande formules aan. Op deze manier kan onze imkerij verder groeien en betrekken we je graag bij onze werkzaamheden.

Heb je interesse in het plaatsen van bijenkolonies bij u op het bedrijf? Contacteer ons via [email protected] voor meer informatie!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »