Donderdag gesloten!
Tel: 0468 47 16 67 (dinsdag tot zaterdagvoormiddag)
Google-score 4,7/5
 • Nederlands
 • Adopteer bijen

  Adopteer bijen

  Seen 2 of the 2 products

  Word Nectarist!

  Ben je ook geboeid door het wonderlijke leven van bijen? Nectarist geeft je de kans om meter of peter te worden van één (of meerdere) van onze bijenkolonies! 

  We hebben zowel bijen op onze Mechelse stadsimkerij staan, als bijenkolonies waarmee we de Belgische ‘honeyflow’ volgen. Op deze manier kunnen we eerlijke en lokale honing aanbieden. Je staat er van versteld hoeveel Belgische honingsoorten er wel niet zijn. Denk aan fruit-, koolzaad-, acacia-, linde-, kastanje-, klaver- en balsemienhoning.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Als Nectarist sponsor je een bijenkast. Met dit geld kunnen we een nieuwe bijenkolonie het levenslicht laten zien en kunnen we die een mooie bijenkast geven.
  Jouw naam of logo kan zelfs mee op de bijenkast komen te staan!

  In ruil krijg je van ons:

  - Een persoonlijke bon met houten certificaat

  - Een vrolijke intereactieve mail elk seizoen opnieuw; zo blijf je op de hoogte van het leven in en rond je bijenkolonie

  - Een uitnodiging voor het Nectarist Honingfeest

  - Een proefpakket met alle smaken uit jouw bijenkast op het einde van het seizoen

  Nectarist worden met je bedrijf

  Naast onze particuliere verkoop van meter en peterschappen, kan je ook met je bedrijf een bijenkolonie sponseren. Onze ervaren imkers plaatsen dan 2 bijenkolonies op het bedrijf, en komen die gedurende het hele seizoen onderhouden. 

  Jij geniet dan samen met je personeel en collega's van extra gezoem rond het bedrijfsterrein, en jullie ontvangen gepersonaliseerde honing uit jullie eigen bijenkasten. Perfect als eindejaargeschenk voor klanten of personeel. 

   

  Nectarist Bedrijven:

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »