Webshop 20 november terug online!
+32 486 688 297
 • Nederlands
  • Verantwoorde honing-1
  • Verantwoorde honing-2

  Belgsiche of biologische honing Verantwoorde honing

  Voor minder gaan we niet! Bij Nectarist verkrijg je de beste honing, en die is Belgisch of biologisch. We weten perfect van waar onze honing komt en hoe de bijen behandeld worden. Het biocertificaat geeft garanties op de kwaliteit én de goede verzorging.

  Aanbevolen productenSelected especially for you

  • Bees 4 Business-1
  • Bees 4 Business-2

  Adopteer bijen met je bedrijf! Bees 4 Business

  In plaats van veel bijenkasten op één locatie te plaatsen, plaatst Nectarist slechts een aantal bijenkasten op vele locaties. Hiervoor werkt Nectarist met bedrijven samen die plaats willen geven aan een bijenkolonie.

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Bereid je Bijen voor op de Winter: Een Gids voor het Winterklaar Maken van Bijenkasten22 Jul

   BlogBereid je Bijen voor op de Winter: Een Gids voor het Winterklaar Maken van Bijenkasten

   Het bijenseizoen begint niet wanneer de nieuwe lente aanbreekt, maar kort na de honingoogst. De winterbijen die in de nazomer geboren worden, spelen een cruciale rol in het voortbestaan van het bijenvolk gedurende de koude maanden. Een goede voorbereiding op de winter is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de bijenkolonie sterk en vitaal de winter doorkomt. In dit artikel bespreken we stap voor stap hoe je je bijen het beste kunt voorbereiden op de winter, zodat ze met succes de uitdagingen van het koude seizoen kunnen doorstaan.

  • Apitherapie: De Helende Kracht van Bijenproducten21 Jul

   BlogApitherapie: De Helende Kracht van Bijenproducten

   Apitherapie, ook wel bekend als bijengeneeskunde, is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die gebruikmaakt van de waardevolle producten die bijen voortbrengen. De natuurlijke oorsprong van deze therapie spreekt veel mensen aan, en de bijenproducten, zoals honing, bijengif en propolis, worden al duizenden jaren gewaardeerd om hun vermeende genezende eigenschappen. In dit blogbericht zullen we een kijkje nemen in de wereld van apitherapie, de verschillende bijenproducten en hun potentiële voordelen voor de menselijke gezondheid.

  • Honing het hele jaar rond!16 Jul

   BlogHoning het hele jaar rond!

   Als je bij je lokale imker om honing gaat, zal je er versteld van staan hoeveel soorten je er kan vinden. Er bestaan heel wat planten en bloemensoorten, en zo dus ook honingsoorten. Het is immers de nectar van de bloemen die de smaak en textuur van de honing zal bepalen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »