Tel: 0468 47 16 67 (dinsdag tot zaterdagvoormiddag)
Google-score: 4,7/5
 • Nederlands
 • Welkom in de wereld van de bijtjes Imker worden met Nectarist

  Aanbevolen productenSelected especially for you

  Nectarist Academy-1
  online leerplatform Nectarist Academy Wil je graag imker worden, maar weet je niet hoe? Nectarist Academy is een online leerplatform voor toekomstige imkers, of imkers die meer ondersteuning willen.
  • Word Nectarist -1
  • Word Nectarist -2

  Help de bijen! Word Nectarist

  Dankzij jouw bijdrage ziet een nieuwe bijenkolonie -of meerdere- het levenslicht. Nectarist zorgt voor een goede verzorging van deze waardevolle bestuivers, jij helpt de bijen en geniet van de heerlijke honing.

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Hoe onderhoud ik mijn bijenwasdoek?01 Apr

   BlogHoe onderhoud ik mijn bijenwasdoek?

   Bijenwasdoeken zijn het ideale alternatief voor plastic- en aluminiumfolie. Ze zijn afwasbaar en herbruikbaar en gaan - mits je er zorg voor draagt - zeker een jaar mee! Een goed onderhoud van je bijenwasdoeken is dus heel erg belangrijk als je wilt dat ze een hele tijd meegaan.

  • Een bijenwasdoek; wat is het en hoe gebruik je het?21 Mar

   BlogEen bijenwasdoek; wat is het en hoe gebruik je het?

   Of het nu in de keuken is of voor onderweg; nog veel te vaak grijpen we naar plastic - of aluminiumfolie om onze restjes te bewaren of ons voedsel te verpakken. Tegenwoordig kan dat ook anders: met de uitvinding van de bijenwasdoek kan je je voedsel op een milieubewuste manier verpakken. Bye bye plastic en welkom duurzame bijenwasdoek! Maar wat is dat nu net zo’n bijenwasdoek en meer nog; hoe gebruik je het

  • Help, mijn honing is versuikerd! Is het dan nog eetbaar?21 Jan

   BlogHelp, mijn honing is versuikerd! Is het dan nog eetbaar?

   Je kent het wel; Je koopt een pot honing en die belandt al gauw in de voorraadkast. Wanneer je hem weer tevoorschijn haalt, blijkt hij versuikerd te zijn. Vaak denken mensen dan dat de honing niet meer goed is en wordt hij weggegooid. Dat is zonde, want de honing is helemaal niet slecht, en de bijen hebben er écht veel werk in gestoken. Maar wat is versuikeren nu juist en hoe kan je je honing weer lekker lopend krijgen?

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »