Tel: 0468 47 16 67 (dinsdag tot zaterdagvoormiddag)
4,6/5 Google-score
 • Nederlands
 • Welkom in de wereld van de bijtjes Imker worden met Nectarist

  Nectarist Academy-1
  online leerplatform Nectarist Academy Wil je graag imker worden, maar weet je niet hoe? Nectarist Academy is een online leerplatform voor toekomstige imkers, of imkers die meer ondersteuning willen.
  • Word meter of peter van een bijenkolonie!-1
  • Word meter of peter van een bijenkolonie!-2

  Help de bijen! Word meter of peter van een bijenkolonie!

  Dankzij jouw meter- of peterschap ziet een nieuwe bijenkolonie -of meerdere- het levenslicht. Nectarist zorgt voor een goede verzorging van deze waardevolle bestuivers, jij geniet van de heerlijke honing.

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Hoe bereiden de bijen zich voor op de winter? 24 Nov

   BlogHoe bereiden de bijen zich voor op de winter?

   Van zodra de temperaturen dalen en we ons beginnen kleden in dikke winterjassen en sjaals, is de kans groot dat ook de bijen liever niet meer buiten komen. Net zoals wij onze verwarming opzetten, onze zomerkleren inruilen voor iets warmers en liefst elke dag een hete kop soep drinken, hebben ook de bijen hun eigen gewoontes tijdens de koudere wintermaanden.

  • Halloweenverhaal Nectarist: Beau en de stille moordenaar29 Oct

   BlogHalloweenverhaal Nectarist: Beau en de stille moordenaar

   Beau is bijna klaar met haar dagtaak, en kijkt uit naar het halloweenfeest dat deze avond zal plaatsvinden in de bijenkast. Jammer genoeg ligt er een moordenaar op de loer, die uitgerekend vanavond plant toe te slaan. Kunnen Beau en de bijen zich onttrekken van het vreselijke lot dat hun te wachten staat?

  • De bijzonderheden van een koningin12 Oct

   BlogDe bijzonderheden van een koningin

   Dat een bijenkolonie een koningin in zijn midden heeft, wist je ongetwijfeld al. Maar wist je ook dat het niet haar taak is om de andere bijen te ‘besturen’? Haar enige taak is eitjes leggen, en het bijenvolk exponentieel doen groeien. Toch is onze queen bee best bijzonder! Wij lichten even al haar superkrachten toe.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »