[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
 • Nederlands
  • Verantwoorde honing-1
  • Verantwoorde honing-2

  Belgsiche of biologische honing Verantwoorde honing

  Voor minder gaan we niet! Bij Nectarist verkrijg je de beste honing, en die is Belgisch of biologisch. We weten perfect van waar onze honing komt en hoe de bijen behandeld worden. Het biocertificaat geeft garanties op de kwaliteit én de goede verzorging.

  Aanbevolen productenSelected especially for you

  • Bees 4 Business-1
  • Bees 4 Business-2

  Adopteer bijen met je bedrijf! Bees 4 Business

  In plaats van veel bijenkasten op één locatie te plaatsen, plaatst Nectarist slechts een aantal bijenkasten op vele locaties. Hiervoor werkt Nectarist met bedrijven samen die plaats willen geven aan een bijenkolonie.

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Waarom koninginnenbrij heel goed voor je is 07 Dec

   BlogWaarom koninginnenbrij heel goed voor je is

   De deugddoende zon heeft zich achter de wolken verscholen en de miezerige regen is terug in het land. “Ideale” omstandigheden om een verkoudheid op te lopen en een lagere weerstand te verkrijgen. Gelukkig bestaat er koninginnenbrij, ook wel koninginnengelei genoemd. In de bijenwereld staat dit bekend als een luxeproduct. Voor ons lichaam is het een boost boordevol vitaminen en mineralen. Weg met weerstandverhogende pillerij, gebruik koninginnengelei!

  • De winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!16 Nov

   BlogDe winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!

   De winterperiode is voor de honingbijen een uitdagende tijd waarin ze hun energie moeten bundelen om te overleven. Tijdens deze periode heeft de bijenkolonie zich aangepast aan de weersomstandigheden en is het aantal bijen sterk verminderd naar een aantal van 10.000 tot 15.000 honingbijen. Deze bijen zorgen voor het in stand houden van de kolonie en hebben een belangrijke taak: de koningin door de winter loodsen.

  • Met Propolis de wintermaanden door09 Oct

   BlogMet Propolis de wintermaanden door

   Elke winter zien we het opnieuw. Collega’s die aan hun bureau zitten sniffen, de man naast je op de trein die net iets te hard kucht, een gezinslid dat zich niet lekker voelt. En voor je het weet, moet ook jij eraan geloven. Verkoudheden zijn iets waar we niet aan lijken te ontsnappen zodra de temperaturen onder nul zakken. Of toch wel? 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »