Wij maken de brug op 19/05/2023
Uitverkoop imkermaterialen vanaf maandag 8/05/2023!
Gratis verzending vanaf 99 euro (binnen België)
 • Nederlands
 • Welkom in de wereld van de bijtjes Imkeren met Nectarist

  • Ontdek onze geschenkpakketten en heerlijke honing!-1
  • Ontdek onze geschenkpakketten en heerlijke honing!-2

  zoetigheden uit de bijenkast Ontdek onze geschenkpakketten en heerlijke honing!

  Nectarist biedt heerlijke lokale en verantwoorde honingproducten aan. Geoogst met een groot respect voor de honingbij, maar ook in samenwerking met Belgsche maatwerkbedrijven. Ontdek al onze smaken hier.

  • Bees 4 Business-1
  • Bees 4 Business-2

  Adopteer bijen met je bedrijf! Bees 4 Business

  Help het bijenbestand mee in stand te houden. Jouw bedrijf geeft plaats aan de bijen en de imkers van Nectarist komen die op regelmatige tijdstippen verzorgen. Al het voorbereidende werk en de honingoogst wordt gerealiseerd met maatwerkbedrijven.

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • De bijzonderheden van een koningin08 Mei

   BlogDe bijzonderheden van een koningin

   Dat een bijenkolonie een koningin in zijn midden heeft, wist je ongetwijfeld al. Maar wist je ook dat het niet haar taak is om de andere bijen te ‘besturen’? Haar enige taak is eitjes leggen, en het bijenvolk exponentieel doen groeien. Toch is onze queen bee best bijzonder! Wij lichten even al haar superkrachten toe.

  • Voorbereidingen nieuw bijenseizoen14 Mar

   BlogVoorbereidingen nieuw bijenseizoen

   De lente staat voor de deur en dat betekent dat Nectarist zich volop aan het voorbereiden is op het nieuwe bijenseizoen. Dit is een belangrijk moment voor ons, omdat de bijenkolonies in deze periode het hardst werken om de nectar en stuifmeel te verzamelen die ze nodig hebben om de winter te overleven.

  • De winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!13 Mar

   BlogDe winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!

   De winterperiode is voor de honingbijen een uitdagende tijd waarin ze hun energie moeten bundelen om te overleven. Tijdens deze periode heeft de bijenkolonie zich aangepast aan de weersomstandigheden en is het aantal bijen sterk verminderd naar een aantal van 10.000 tot 15.000 honingbijen. Deze bijen zorgen voor het in stand houden van de kolonie en hebben een belangrijke taak: de koningin door de winter loodsen.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »