Winkel Mechelen gesloten!
Online winkel 24/7 open - Afhaling in Aalst mogelijk!
Google-score 4,7/5
  • Nederlands
  • Privacy Policy

    Privacy Policy

    Als jij iets bestelt, hebben we je gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we jouw bestelling kunnen bezorgen. Maar we springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons.

    Pro-Polis BVBA, Pareipoelstraat 76 te Mechelen is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

    U kan ons bereiken op [email protected] of 0032 468 47 16 67

    Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die www.nectarist.be verwerkt van iedereen die weleens contact heeft (gehad) met www.nectarist.be, zoals onze bezoekers, klanten en zakelijke contactpersonen.

    Wij verzamelen informatie zoals het type browser, het IP-adres, je e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en naam. Die gegevens verkrijgen we via Google Analytics, cookies en de registratieprocedure.

    Wij verzamelen deze gegevens voor het correct uitvoeren van onze leveringen, het sturen van nieuwsbrieven, het verbeteren van onze website voor u de klant, aan de hand van uw clicks en uw bezochte pagina's.

    Wij verzamelen je naam en e-mailadres voor onze nieuwsbrief, je adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres gebruiken we voor een correcte uitvoering van uw bestellingen.

    Wij zorgen ervoor dat onze site en server voldoende beschermd is zodat uw gegevens niet gelekt kunnen worden, wij delen uw gegevens met niemand alleen met de mensen binnen ons eigen bedrijf.

    Regelmatig nemen wij een back up om ervoor te zorgen dat uw gegevens niet verloren gaan.

    Het is onze klantbelofte om het leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken. Daarom bewaren wij de gegevens in jouw account zolang je actief klant bij ons bent. Als je 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, verwijderen wij al jouw gegevens. Daarnaast kun je op ieder moment een verzoek doen om jouw gegevens te laten verwijderen.

    U hebt natuurlijk ook rechten op uw gegevens, hieronder staan deze opgelijst:

    1. Recht op inzage/toegang

    Iedere gebruiker en bezoeker waarvan we gegevens verzamelen, heeft het recht om toegang te vragen tot uw informatie en deze in te kijken. Ook mag u bekijken hoe uw gegevens verwerkt worden.

    2. Recht op rechtzetting

    U heeft steeds het recht om na inzage bepaalde persoonsgegevens te laten verbeteren, aanvullen of wissen.

    3. Recht om te worden vergeten

    U heeft het recht om volledig uit alle systemen en databases gewist te worden.

    4. Recht om klacht in te dienen

    U heeft steeds het recht om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie wanneer hij of zij vindt dat de persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden.

    5. Recht om toestemming in te trekken

    Iedereen waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

    6. Recht op beperking van de verwerking

    U heeft het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.

    7. Recht op overdraagbaarheid

    U heeft recht om uw persoonsgegevens aan en andere verantwoordelijke over te dragen.

    8. Recht om zich te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen

    U heeft het recht om de automatische profilering te laten uitschakelen.

    Uw gegevens worden alleen in Europa verwerkt.

    Deze privacy Policy is laatst bewerkt geweest op 11 december 2018.

     

    Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

    • Hoe word je imker? 5 tips van Nectarist18 Sep

      BlogHoe word je imker? 5 tips van Nectarist

      Wil jij iets doen voor de bijen en ben je graag bezig in de natuur? Dan is imker worden misschien wel iets voor jou! Alleen moet je er rekening mee houden dat imkeren meer inhoudt dan een kast in de tuin zetten. Het is best wel een tijdrovende hobby waar je intensief mee bezig moet zijn. Nog steeds overtuigd? Super! Hieronder 5 tips die we je graag meegeven voor je aan het imkeren begint.

    • Behandelen tegen varroa: wat doe ik?06 Aug

      BlogBehandelen tegen varroa: wat doe ik?

      Eén van de grootste gevaren voor een bijenvolk is de varroamijt. Nadat de laatste honing geoogst is, beginnen de imkers dan ook volop met de behandelingen hiertegen. Maar welke behandeling is het beste? In het onderstaande blogbericht lijsten we de bekendste voor je op.

    •  Ook bijen hebben last van de warmte: cruciale tips voor imkers én niet imkers!20 Jun

      Blog Ook bijen hebben last van de warmte: cruciale tips voor imkers én niet imkers!

      Bijen kunnen het ook te warm krijgen. Als dat gebeurt, gaan ze massaal vooraan aan de kast hangen en ventileren ze samen het bijennest koel. Uiteraard vraagt dit heel wat energie van hen. Daarom geeft Nectarist je enkele tips hoe je als imker én niet imker de bijen door deze bloedhete dagen loodsen.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »