Donderdag gesloten!
Tel: 0468 47 16 67 (dinsdag tot zaterdagvoormiddag)
Google-score 4,7/5
 • Nederlands
 • Algemene voorwaarden

  Algemene voorwaarden

  ALGEMENE VOORWAARDEN NECTARIST

  1. De verkoper

  De webwinkel www.nectarist.be is eigendom van de vennootschap Pro-Polis BVBA met maatschappelijke zetel in 2800 Mechelen, Pareipoelstraat 76. 'Nectarist' is de (geregistreerde) commerciële benaming van deze vennootschap.

  Gsm: 0486 688 297
  Ondernemingsnummer: BE0643.730.404
  Bankrekeningnummer: BE62 0689 0403 3761

  De fysieke winkel is gelegen in de Mechelsbroekstraat 21, 2800 Mechelen.

  2. Toepassing

  Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

  Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

  3. Prijzen

  De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Betalingskosten worden niet aangerekend.

  Nectarist kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

  4. Verzendkosten

  De transportkosten worden berekend door de webshop aan de hand van het gewicht van jouw bestelling.

  Bestellingen die opgehaald worden bij onze doorverkopers worden gratis verzonden vanaf een aankoopwaarde van 99 euro, onafhankelijk het gewicht.

  De webshop maakt een schatting van de verzendkosten. We proberen dit zo accuraat mogelijk in te stellen. Indien we bij het inpakken merken dat de ingestelde verzendkosten niet realistisch zijn, nemen we binnen de 48 uur contact op met de koper en worden de extra verzendkosten via een aangepaste factuur aangerekend.

  5. Bevestiging bestelling - Voorraadbeheer

  Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling.

  Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar binnen 3 werkdagen bericht van.

  6. Betaling

  Een bestelling wordt onmiddellijk via internetbankieren betaald.

  7. Verzending - verzakingsrecht - retourneren

  Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten.

  De verzendkosten voor het retourneren van alle artikels vallen ten laste van de koper.

  Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten.

  Dit geldt niet op artikels met korting of artikels op bestelling.

  Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen de verzendkosten afgehouden van de refund.

  8. Risico van verzending

  Bij standaard verzending zijn de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van de goederen ten laste van de koper.

  Bij de verzekerde verzending zijn zijn de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van de goederen ten laste van Nectarist. 

  Glas wordt niet opgestuurd, tenzij op pallet of op eigen risico.

  9. Kwaliteit

  De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.

  Nectarist is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen zal Nectarist zich richten tot de desbetreffende fabrikant.

  10. Klachten

  Alle opmerkingen betreffende de factuur of de geleverde goederen moeten binnen de 8 kalenderdagen bekend worden gemaakt aan Nectarist. Tel. 0468 47 16 67 of via mail: [email protected]

  11. Geschillen

  Op alle rechtsbetrekkingen tussen Nectarist en de klant is het Belgisch recht van toepassing ongeacht het land waaruit de bestelling wordt geplaatst. Bij eventuele geschillen zijn enkel de rechtbanken van Mechelen bevoegd.

  12. Verkoop van bijenvolken en koninginnen

  Bij de aankoop van bijenvolken en koninginnen geeft Nectarist een indicatie van de leverperiode. Dit is een inschatting die gemaakt wordt op basis van een teeltschema, die omwille van verschillende redenen kan aangepast worden (zoals weersomstandigheden, gezondheid bijenkolonies, ...).

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »