Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN NECTARIST

1. De verkoper

De webwinkel www.nectarist.be is eigendom van de vennootschap Pro-Polis BVBA met maatschappelijke zetel in 2800 Mechelen, Pareipoelstraat 76. Gsm: 0486 688 297. Ondernemingsnummer: 0643.730.404. Bankrekeningnummer: BE62 0689 0403 3761.

De fysieke winkel is gelegen in de Mechelsbroekstraat 21, 2800 Mechelen.

2. Toepassing

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

3. Prijzen

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en eventuele betalingskosten.

Nectarist kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

5. Verzendkosten & Eco-delivery

Leveringen worden voorbereid door de Ecokoeriers i.s.m. sociale economie en waar mogelijk met de fiets gebracht. Voor de andere zendingen doen we beroep op de reguliere transportfirma's.

De transportkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van jouw bestelling. Voor bestellingen tot 10 kg betaal je 4,95 euro. Voor pakketten tussen 10 en 30 kg betaal je 6,95 euro. Per bijkomende schijf van 30 kg betaal je 6,95 euro extra.

Bestellingen die opgehaald worden bij onze doorverkopers worden gratis verzonden vanaf een aankoopwaarde van 75 euro, onafhankelijk het gewicht.

De webshop maakt een schatting van de verzendkosten. We proberen dit zo accuraat mogelijk in te stellen. Indien we bij het inpakken merken dat de ingestelde verzendkosten niet realistisch zijn, nemen we contact op met de koper en worden de extra verzendkosten via een aangepaste factuur aangerekend.

6. Betalingskosten

Er worden geen extra betalingskosten doorgerekend indien u online betaalt.

7. Bevestiging bestelling - Voorraadbeheer

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling.

Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar binnen 3 werkdagen bericht van.

8. Betaling

Een bestelling wordt onmiddellijk via internetbankieren betaald.

9. Verzending - verzakingsrecht - retourneren

We versturen onze pakketten via Ecokoeriers Mechelen.

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper.

Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten.

Dit geldt niet op artikels met korting of artikels op bestelling.

Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen de verzendkosten afgehouden van de refund.

10. Risico van verzending

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

11. Kwaliteit

De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.

Nectarist is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen zal Nectarist zich richten tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden.

12. Klachten

Alle opmerkingen betreffende de factuur of de geleverde goederen moeten binnen de 8 kalenderdagen bekend worden gemaakt aan Nectarist. Tel. 0468 47 16 67 of via mail: [email protected]

13. Geschillen

Op alle rechtsbetrekkingen tussen Nectarist en de klant is het Belgisch recht van toepassing ongeacht het land waaruit de bestelling wordt geplaatst. Bij eventuele geschillen zijn enkel de rechtbanken van Mechelen bevoegd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »