[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
 • Nederlands
 • Algemene voorwaarden

  Algemene voorwaarden

  ALGEMENE VOORWAARDEN NECTARIST

  1. De verkoper

  De webwinkel www.nectarist.be is eigendom van de vennootschap Pro-Polis BVBA met maatschappelijke zetel in 2800 Mechelen, Pareipoelstraat 76. 'Nectarist' is de (geregistreerde) commerciële benaming van deze vennootschap.

  Ondernemingsnummer: BE0643.730.404
  Bankrekeningnummer: BE62 0689 0403 3761

  2. Toepassing

  Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

  Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

  3. Prijzen

  De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Betalingskosten worden niet aangerekend.

  Nectarist kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

  4. Verzendkosten

  De transportkosten worden berekend door de webshop aan de hand van het gewicht van jouw bestelling.

  De webshop maakt een schatting van de verzendkosten. We proberen dit zo accuraat mogelijk in te stellen. Indien we bij het inpakken merken dat de ingestelde verzendkosten niet realistisch zijn, nemen we binnen de 48 uur contact op met de koper en worden de extra verzendkosten via een aangepaste factuur aangerekend.

  5. Bevestiging bestelling - Voorraadbeheer

  Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling.

  Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar binnen 3 werkdagen bericht van.

  6. Betaling

  Een bestelling wordt onmiddellijk via internetbankieren betaald.

  7. Verzending - verzakingsrecht - retourneren

  Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten.

  De verzendkosten voor het retourneren van alle artikels vallen ten laste van de koper.

  Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten.

  Dit geldt niet op artikels met korting of artikels op bestelling.

  Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen de verzendkosten afgehouden van de refund.

  Indien een pakket niet tijdig werd opgehaald bij een afhaalpunt en ons wordt terug bezorgd, kan u het komen ophalen in ons depot in Aalst. Indien wij het terug meoten verzenden, zullen de nieuwe verzendkosten worden doorgerekend.

  8. Risico van verzending

  Bij standaard verzending zijn de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van de goederen ten laste van de koper.

  Bij de verzekerde verzending zijn zijn de kosten van verlies, diefstal of beschadiging van de goederen ten laste van Nectarist. 

  Glas wordt niet opgestuurd, tenzij op pallet of op eigen risico.

  9. Kwaliteit

  De kleuren op de foto’s kunnen lichtjes afwijken. De instellingen en kwaliteit van uw beeldscherm hebben er ook een invloed op.

  Nectarist is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de artikelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen zal Nectarist zich richten tot de desbetreffende fabrikant.

  10. Klachten

  Alle opmerkingen betreffende de factuur of de geleverde goederen moeten binnen de 8 kalenderdagen bekend worden gemaakt aan Nectarist via mail: [email protected]

  11. Geschillen

  Op alle rechtsbetrekkingen tussen Nectarist en de klant is het Belgisch recht van toepassing ongeacht het land waaruit de bestelling wordt geplaatst. Bij eventuele geschillen zijn enkel de rechtbanken van Mechelen bevoegd.

  12. Verkoop van bijenvolken en koninginnen

  Bij de aankoop van bijenvolken en koninginnen geeft Nectarist een indicatie van de leverperiode. Dit is een inschatting die gemaakt wordt op basis van een teeltschema, die omwille van verschillende redenen kan aangepast worden.

   

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Waarom koninginnenbrij heel goed voor je is 07 Dec

   BlogWaarom koninginnenbrij heel goed voor je is

   De deugddoende zon heeft zich achter de wolken verscholen en de miezerige regen is terug in het land. “Ideale” omstandigheden om een verkoudheid op te lopen en een lagere weerstand te verkrijgen. Gelukkig bestaat er koninginnenbrij, ook wel koninginnengelei genoemd. In de bijenwereld staat dit bekend als een luxeproduct. Voor ons lichaam is het een boost boordevol vitaminen en mineralen. Weg met weerstandverhogende pillerij, gebruik koninginnengelei!

  • De winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!16 Nov

   BlogDe winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!

   De winterperiode is voor de honingbijen een uitdagende tijd waarin ze hun energie moeten bundelen om te overleven. Tijdens deze periode heeft de bijenkolonie zich aangepast aan de weersomstandigheden en is het aantal bijen sterk verminderd naar een aantal van 10.000 tot 15.000 honingbijen. Deze bijen zorgen voor het in stand houden van de kolonie en hebben een belangrijke taak: de koningin door de winter loodsen.

  • Met Propolis de wintermaanden door09 Oct

   BlogMet Propolis de wintermaanden door

   Elke winter zien we het opnieuw. Collega’s die aan hun bureau zitten sniffen, de man naast je op de trein die net iets te hard kucht, een gezinslid dat zich niet lekker voelt. En voor je het weet, moet ook jij eraan geloven. Verkoudheden zijn iets waar we niet aan lijken te ontsnappen zodra de temperaturen onder nul zakken. Of toch wel? 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »