Tel: 0468 47 16 67 (dinsdag tot zaterdagvoormiddag)
4,6/5 Google-score
 • Nederlands
 • Blog

  Blog

  Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Honing het hele jaar rond! 03 Sep

   Blog Honing het hele jaar rond!

   Als je bij je lokale imker om honing gaat, zal je er versteld van staan hoeveel soorten je er kan vinden. Er bestaan heel wat planten en bloemensoorten, en zo dus ook honingsoorten. Het is immers de nectar van de bloemen die de smaak en textuur van de honing zal bepalen.

  • 3x Superfood Stuifmeelpollen 20 Aug

   Blog 3x Superfood Stuifmeelpollen

   Stuifmeelpollen zijn de superfood bij uitstek, lees er alles over in ons blogartikel “superfood uit de bijenkast”. Gezond is het dus zeker wel, maar het blijkt toch niet evident om in een gerecht te verwerken. Wij kozen alvast drie receptjes uit die je kan proberen.

  • Honing tegen de hooikoorts 23 Apr

   Blog Honing tegen de hooikoorts

   Het hooikoortsseizoen is weer open, wat wil zeggen dat velen onder ons te maken krijgen met een hele dag door niezen, rondlopen met een loopneus en jeukende ogen. Gelukkig kunnen onze bijtjes ook hierbij een handje helpen. Honing, stuifmeelkorrels en propolis zijn drie natuurlijke middeltjes om hooikoorts tegen te gaan. 

  • Wat kan je zelf doen om de bijen een handje te helpen? 10 Mar

   Blog Wat kan je zelf doen om de bijen een handje te helpen?

   De eerste zonnestralen van het jaar hebben hun vruchten afgeworpen. Gelukkige gezichtjes, beginnende bloemknoppen en zoemende bijtjes. Kortom: het perfecte voorproefje van de lente.  

  • Honey, I'm a mocktail! 10 Feb

   Blog Honey, I'm a mocktail!

   Zoals heel veel dingen, zal ook Tournee Minerale er dit jaar wat anders uitzien. Gelukkig zijn er heel veel lekkere mocktails die je makkelijk zelf thuis kan klaarmaken.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »