[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
 • Nederlands
 • Bijen adopteren

  Bijen adopteren

  100% fiscaal aftrekbaar! Adopteer bijenkolonies met jouw bedrijf en help mee de bijenpopulatie in stand te houden. De ervaren imkers verzorgen de bijenkolonies op periodieke basis, personeelsleden worden betrokken in de wondere wereld van de bij.

  Word Nectarist met je bedrijf!

  Fascineert het wonderlijke leven van bijen jou ook? Nectarist geeft jou de mogelijkheid om meter of peter te worden van één (of meerdere) van onze bijenvolken!

  Help mee onze Belgische imkerij uit te bouwen door plaats te geven aan onze bijenkolonies. Nectarist zorgt voor de goede verzorging en jullie genieten van het extra gezoem rond het bedrijventerrein en natuurlijk ook de honing. Deze honing krijg je in gepersonaliseerde potjes!

  We spreiden liever onze bijenkolonies, dan ze allemaal op 1 locatie te zetten. Zo zijn we er zeker van dat ze voldoende voedsel vinden! Dankzij het peterschap, houdt jouw bedrijf de bijenpopulatie mee in stand. De bijensterfte was helaas nog nooit zo hoog.

  Dankzij onze imkermethode, die we ook bijbrengen aan onze vele cursisten, weten wij de bijensterfte te beperken tot ver onder het Belgisch gemiddelde. 

  Hoe gaat dit in zijn werk?

  We plaatsen twee bijenkolonies op het bedrijventerrein zelf. Het zorgt voor extra 'bedrijvigheid' op de arbeidsplaats, maar het zorgt ook voor extra gezoem in de buurt. Wist je dat bijen een belangrijke rol spelen in de bestuiving van vele bloemen en planten?

  De ervaren imkers van Nectarist verzorgen de bijenkolonies op periodieke basis. Zij zorgen ervoor dat de bijen in de meest optimale condities kunnen overleven. Personeelsleden krijgen de mogelijkheid om mee in de bijenkasten te kijken. We nemen altijd extra imkerpakken mee om jullie mee te laten kijken in de bijenkasten.

  Optioneel kunnen we zelfs een workshop 'honingslingeren' organiseren. Dan oogsten we samen de honing bij jullie op het bedrijf! reken op een teambuilding van ongeveer een half dagdeel.

  Het hoogtepunt van de samenwerking is uiteraard dat de bijenkolonies goed overleven, maar ook de lekkere honing die ze hebben verzameld! Er is zeker voldoende om jullie mee te laten genieten van jullie eigen bedrijfshoning! Uiteraard laten we voldoende over voor de bijen zelf, ze hebben er tenslotte hard voor gewerkt!

  Zo houden we samen de bijenpopulatie in stand! We werken reeds met vele bedrijven samen, goed voor vele bijenkolonies verspreid over heel Vlaanderen.

  Maatschappelijk verantwoord

  Bovendien werken we met verschillende maatwerkbedrijven samen om de bijenkasten voor te bereiden en de honing te oogsten. Zo worden de bijenkasten voorbereid en geschilderd bij het maatwerkbedrijf MAAAT in Aalst en oogsten we onze honing in samenwerking met Nektari in Puurs. Zo creëren we een ecologische én maatschappelijke impact!

  Join the Colony!

  Zie je zo'n samenwerking wel zitten? Stuur ons een mailtje zodat we contact met je kunnen opnemen. Na een telefonische kennismaking, komen we graag bij jullie langs om ons project voor te stellen.

  Mail / bel ons voor meer info!

   

   

  Vraag meer informatie aan via [email protected]

  ONZE METERS EN PETERS 2024 (PAGINA ONDER CONSTRUCTIE MOMENTEEL):

   

   

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »