[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
 • Nederlands
 • Vacature: social media duizendpoot!

  Vacature: social media duizendpoot!

  Ben jij een sociale media duizendpoot? Vind jij je weg makkelijk doorheen facebook, Instagram en LinkedIn? Wel, overweeg dan even deze leuke bij-baan!

  Nectarist zoekt namelijk iemand die ons hierbij kan ondersteunen. We willen graag iemand die een contentplan voor onze social media kanalen uitdenk en uitwerkt.

  Heb je bovendien ook kaas gegeten van SEA en SEO? Dan zit het al helemaal goed, want we willen graag beter teruggevonden worden op Google.

  Hoe zien we dit? Wel, idealiter ben je een student digitale marketing (of gelijkaardige richting...) of kan je de job als flexi uitvoeren. Je zit periodiek samen met onze 'höningköning' Johan, en je voert dan ons plan uit! Alle medewerkers van Nectarist nemen je graag op sleeptouw zodat jij de wondere wereld van de honingbij mooi in beeld kan brengen!

  Iets voor jou? Bel / mail Johan even via 0486 688 297 of [email protected]

  Blog Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

  • Waarom koninginnenbrij heel goed voor je is 07 Dec

   BlogWaarom koninginnenbrij heel goed voor je is

   De deugddoende zon heeft zich achter de wolken verscholen en de miezerige regen is terug in het land. “Ideale” omstandigheden om een verkoudheid op te lopen en een lagere weerstand te verkrijgen. Gelukkig bestaat er koninginnenbrij, ook wel koninginnengelei genoemd. In de bijenwereld staat dit bekend als een luxeproduct. Voor ons lichaam is het een boost boordevol vitaminen en mineralen. Weg met weerstandverhogende pillerij, gebruik koninginnengelei!

  • De winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!16 Nov

   BlogDe winterperiode voor honingbijen: een uitdagende tijd!

   De winterperiode is voor de honingbijen een uitdagende tijd waarin ze hun energie moeten bundelen om te overleven. Tijdens deze periode heeft de bijenkolonie zich aangepast aan de weersomstandigheden en is het aantal bijen sterk verminderd naar een aantal van 10.000 tot 15.000 honingbijen. Deze bijen zorgen voor het in stand houden van de kolonie en hebben een belangrijke taak: de koningin door de winter loodsen.

  • Met Propolis de wintermaanden door09 Oct

   BlogMet Propolis de wintermaanden door

   Elke winter zien we het opnieuw. Collega’s die aan hun bureau zitten sniffen, de man naast je op de trein die net iets te hard kucht, een gezinslid dat zich niet lekker voelt. En voor je het weet, moet ook jij eraan geloven. Verkoudheden zijn iets waar we niet aan lijken te ontsnappen zodra de temperaturen onder nul zakken. Of toch wel? 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »