Website onder constructie wegens verhuis
+32 486 688 297
 • Nederlands
 • Beeswax wraps

  Beeswax wraps

  Een duurzame manier om je voedsel te bewaren of je boterhammen in te verpakken.

   

  Een duurzame manier om je voedsel te bewaren of je boterhammen in te verpakken.

  Suggestie: De duurzame vervanger van vervuilend verpakkingsmateriaal.

  Beeswax wraps: wat is het?

  Beeswax wraps of bijenwasdoeken vormen het moderne en milieuvriendelijke alternatief voor vervuilende aluminium- en plasticfolies. De natuurlijke doeken zijn gemaakt van biologisch katoen en bestreken met gecertificeerde bijenwas en Jojoba olie.

  De beeswax wraps zijn herbruikbaar en afwasbaar. De bijenwas en de Jojoba olie in de katoenen doeken hebben een schimmelwerende functie die ervoor zorgen dat je je etenswaren langer bewaart en deftig vervoert. Helemaal hip en perfect voor je lunch on the go, om je schalen af te dekken of je restjes in te bewaren.

  Hoe gebruik je de Beeswax wraps?

  De combinatie van het biologisch katoen, gecertificeerde bijenwas en Jojoba olie zorgt voor een vormbare wrap. Maar hoe werkt dat? Je geeft de bijenwasdoeken simpelweg vorm met de warmte van je handen. Dit vereist enig geduld, maar na een paar keer aandrukken vormt de beeswax wrap zich netjes om het te verpakken product.

  Kan ik de Beeswax wraps schoonmaken?

  Reinig je bijenwasdoek met de hand en gebruik enkel lauw water en een beetje afwasmiddel. Laat je beeswax wrap daarna goed drogen en hij is zo klaar voor het volgende gebruik! Let wel; gebruik geen heet water en stop de bijenwasdoek zeker niet in je vaatwasser of wasmachine. De bijenwas smelt bij te hoge temperaturen waardoor je met een katoenen doek achterblijft.

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »