[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
 • Nederlands
 • Geschenkpakketten

  Geschenkpakketten

  Bij Nectarist ontdek je de leukste duurzame en bijvriendelijke geschenkpakketten. Ideaal als eindejaarscadeau, beterschapswens of gewoon als bedankje. Al deze pakketten worden met grote zorg ingepakt in samenwerking met maatwerkbedrijven.

  Seen 4 of the 4 products

  Geschenkpakketten

  De duurzame en bijvriendelijke geschenkpakketten van Nectarist worden zorgvuldig samengesteld voor een boost van je immuniteit én het ultieme verrassingseffect! Onze originele geschenkdozen bieden voor elk wat wils.

  Onze basispakket bezorgt z’n ontvanger een eerste ontdekkingstocht van onze Belgische honingsoorten. De bijnwassen theelichtjes zorgen al snel voor een romantische sfeer.

  Met het kennismakingspakket breiden we het basispakket uit met onze eigen ontwikkelde bees wax sandwich wrap.Ideaal om je lunchpakket in te bewaren en een milieuvriendelijk alternatief op alimunium- en/of plastic folie.

  Het verwenpakket prikkelt nog meer de zintuigen. De drie honigzeepjes ruiken fantastisch en als je de handgerolde bijenwassen kaarsen aansteekt, zal er zich een heerlijke bijenlucht in de ruimte verspreiden. 

  Of geef je liever onze stevige booster box – die alle schatten uit de bijenkast verzamelt - cadeau? Een ideaal geschenk om de belangrijkste bijenteeltproducten en hun heilzame eigenschappen te leren kennen.

  Aan jou de keuze!

  Onze honingen worden met zeer grote zorg geoogst én met respect voor het leven van de bij en haar kolonie.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »