Tel: 0468 47 16 67 (dinsdag tot zaterdagvoormiddag)
4,6/5 Google-score
 • Nederlands
 • Imker worden

  Imker worden

  Wil je graag imker worden, maar weet je niet hoe? Nectarist Academy is een online leerplatform voor toekomstige imkers, of imkers die meer ondersteuning willen.

  Seen 2 of the 2 products

  Nectarist Academy - online basiscursus imkeren

  Nectarist organiseert een online basiscursus imkeren, voor mensen die graag imker willen worden. Deze cursus is ook geschikt voor bestaande imkers die meer informatie zoeken.

  Wil jij ook weten hoe je een goede imker wordt? Johan stelt al zijn ervaring ter beschikking om jou zo goed mogelijk te ondersteunen! Inhoudelijk is de cursus zo uitgewerkt dat je van op afstand en op eigen tempo alles kan leren. 

  De basiscursus is opgebouwd rond vier grote delen:

  1. Het leven van de bij
  2. De bijenkast en uitrusting
  3. Imkeren: basisbegrippen en tips
  4. Een gezonde bijenkast

  De volledige inhoudstafel kan je hier downloaden.

  De online cursus loopt op het online e-learningplatform Kajabi. Van zodra je je inschrijft, krijg je 365 dagen toegang tot dit portaal.

  U kan op elk moment starten met deze cursus!

  Wat houdt het allemaal in?

  • 4 grote delen met in totaal 17 hoofdstukken
  • 99 bevattelijke instructievideo's
  • Een cursustekst van +160 bladzijden
  • 1 jaar toegang tot al het online cursusmateriaal (verlengbaar)
  • Toegang tot een besloten facebookgroep met mede-cursisten
  • Ondersteuning bij al uw vragen door Johan en zijn team

  Theorie & praktijk

  Met het online leerplatform 'Nectarist Academy' leren de imkers van Nectarist je alle kneepjes van het vak om een oordeelkundige imker te worden.

  In het begin ligt de focus vooral op het theoretische luik, nadien besteden we veel aandacht aan de praktische kant. Het is de bedoeling om je eigen bijenstand in te richten en je bijenkolonies te verzorgen.

  Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je gedurende het hele seizoen goed aan de bijen werkt. We bespreken de oordeelkundige imkermethoden die we zelf toepassen en behandelen alle onderwerpen met een open geest.

  Leer op je eigen tempo

  Alle lesonderdelen van de basiscursus imkeren volgen elkaar chronologisch op. Ben je geslaagd voor een lesonderdeel? Dan krijg je toegang tot het volgende. Zo bouwen je kennis stap voor stap op, en dit op jouw eigen tempo.

  Naast online video's krijg je na elke lesonderdeel ook een cursustekst, en testen we je opgedane kennis aan de hand van een kleine quiz. In het totaal stellen we je maar liefst 175 vragen, om toch maar zeker te zijn dat je helemaal mee bent ;-)

   

  Wil je imker worden?
  Probeer 30 dagen zonder risico!

  We beloven het plechtig! Als je je inschrijft voor onze cursus, krijg je een 30 dagen-niet-tevreden-geld-terug garantie! Het enige wat je moet doen, is ons een mailtje sturen binnen de 30 dagen na aankoop, en dan storten we het cursusgeld integraal terug! Na deze proefperiode, krijg je dan de volledige cursustekst in een pdf-bestand toegestuurd.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »