Tel: 0468 47 16 67 (dinsdag tot zaterdagvoormiddag)
Google-score: 4,7/5
 • Nederlands
 • Verzenden & retourneren

  Verzenden & retourneren

  1. De verkoper

  De webwinkel www.pro-polis.be is eigendom van de vennootschap Pro-Polis met maatschappelijke zetel in 2800 Mechelen, Pareipoelstraat 76. Gsm: 0486 688 297. Ondernemingsnummer: 0643.730.404. Bankrekeningnummer: BE62 0689 0403 3761.

  2. Toepassing

  Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
  Samen met deze voorwaarden gaat u akkoord om geen frauduleuze of valse bestellingen te plaatsen. Als we een dergelijke bestelling is geplaatst, zijn we gerechtigd om de bestelling te annuleren en de betreffende overheidsinstanties hierover te informeren.

  3. Prijzen

  De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en eventuele betalingskosten.

  Stadsimkerij Pro-Polis kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

  Kosten Eco-delivery:
  Voor de verzending van je pakket binnen België en naar Nederland betaal je 6,95 euro per begonnen schijf van 30 kg. Leveringen worden voorbereid door de Ecokoeriers i.s.m. sociale economie en waar mogelijk met de fiets gebracht. Voor de andere zendingen doen we beroep op de reguliere transportfirma's.

  Bestellingen waarvan het gewicht de 200 kg overschrijdt, worden via pallet verzonden. Elke palletzending kost 50 euro.

  De webshop maakt een schatting van de verzendkosten. We proberen dit zo accuraat mogelijk in te stellen. Indien we bij het inpakken merken dat de ingestelde verzendkosten niet realistisch zijn, nemen we contact op met de koper en worden de extra verzendkosten via een aangepaste factuur aangerekend.

  Betalingskosten:
  Er worden geen betalingskosten doorgerekend indien u betaalt met iDeal, Bancontact of via Belfius. Indien u ervoor kiest om via Creditkaart te betalen, wordt er een kost van 1,5% op het aankoopbedrag aangerekend.

   4. Bevestiging bestelling - Voorraadbeheer

  Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling.
  Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar binnen 3 werkdagen bericht van.

  5. Betaling

  Een bestelling wordt onmiddellijk via internetbankieren betaald.

  6. Verzending - verzakingsrecht - retourneren

  We versturen al onze pakjes via de Ecokoeriers.

  Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper.

  Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten.

  Dit geldt niet op artikels met korting of artikels op bestelling.

  Indien bij de bestelling gratis verzending werd genoten, worden bij het retour sturen de verzendkosten afgehouden van de refund.

  7. Risico van verzending

  Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via Ecokoeriers. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »