[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
  • Nederlands
  • Blog

    Blog

    Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

    • Hoe onderhoud ik mijn bijenwasdoek? 01 Apr

      Blog Hoe onderhoud ik mijn bijenwasdoek?

      Bijenwasdoeken zijn het ideale alternatief voor plastic- en aluminiumfolie. Ze zijn afwasbaar en herbruikbaar en gaan - mits je er zorg voor draagt - zeker een jaar mee! Een goed onderhoud van je bijenwasdoeken is dus heel erg belangrijk als je wilt dat ze een hele tijd meegaan.

    • Een bijenwasdoek; wat is het en hoe gebruik je het? 21 Mar

      Blog Een bijenwasdoek; wat is het en hoe gebruik je het?

      Of het nu in de keuken is of voor onderweg; nog veel te vaak grijpen we naar plastic - of aluminiumfolie om onze restjes te bewaren of ons voedsel te verpakken. Tegenwoordig kan dat ook anders: met de uitvinding van de bijenwasdoek kan je je voedsel op een milieubewuste manier verpakken. Bye bye plastic en welkom duurzame bijenwasdoek! Maar wat is dat nu net zo’n bijenwasdoek en meer nog; hoe gebruik je het

    • Help, mijn honing versuikert! Is het dan nog eetbaar? 21 Jan

      Blog Help, mijn honing versuikert! Is het dan nog eetbaar?

      Je kent het wel; Je koopt een pot honing en die belandt al gauw in de voorraadkast. Wanneer je hem weer tevoorschijn haalt, blijkt hij versuikerd te zijn. Vaak denken mensen dan dat de honing niet meer goed is en wordt hij weggegooid. Dat is zonde, want de honing is helemaal niet slecht, en de bijen hebben er écht veel werk in gestoken. Maar wat is versuikeren nu juist en hoe kan je je honing weer lekker lopend krijgen?

    • Halloweenverhaal Nectarist: Beau en de stille moordenaar 29 Oct

      Blog Halloweenverhaal Nectarist: Beau en de stille moordenaar

      Beau is bijna klaar met haar dagtaak, en kijkt uit naar het halloweenfeest dat deze avond zal plaatsvinden in de bijenkast. Jammer genoeg ligt er een moordenaar op de loer, die uitgerekend vanavond plant toe te slaan. Kunnen Beau en de bijen zich onttrekken van het vreselijke lot dat hun te wachten staat?

    • 3x Superfood Stuifmeelpollen 20 Aug

      Blog 3x Superfood Stuifmeelpollen

      Stuifmeelpollen zijn de superfood bij uitstek, lees er alles over in ons blogartikel “superfood uit de bijenkast”. Gezond is het dus zeker wel, maar het blijkt toch niet evident om in een gerecht te verwerken. Wij kozen alvast drie receptjes uit die je kan proberen.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »