[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
  • Nederlands
  • Blog

    Blog

    Lees hier onze laatste nieuwe blogberichten

    • Apitherapie: De Helende Kracht van Bijenproducten 21 Jul

      Blog Apitherapie: De Helende Kracht van Bijenproducten

      Apitherapie, ook wel bekend als bijengeneeskunde, is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die gebruikmaakt van de waardevolle producten die bijen voortbrengen. De natuurlijke oorsprong van deze therapie spreekt veel mensen aan, en de bijenproducten, zoals honing, bijengif en propolis, worden al duizenden jaren gewaardeerd om hun vermeende genezende eigenschappen. In dit blogbericht zullen we een kijkje nemen in de wereld van apitherapie, de verschillende bijenproducten en hun potentiële voordelen voor de menselijke gezondheid.

    • Hoe onderhoud ik mijn bijenwasdoek? 01 Apr

      Blog Hoe onderhoud ik mijn bijenwasdoek?

      Bijenwasdoeken zijn het ideale alternatief voor plastic- en aluminiumfolie. Ze zijn afwasbaar en herbruikbaar en gaan - mits je er zorg voor draagt - zeker een jaar mee! Een goed onderhoud van je bijenwasdoeken is dus heel erg belangrijk als je wilt dat ze een hele tijd meegaan.

    • Een bijenwasdoek; wat is het en hoe gebruik je het? 21 Mar

      Blog Een bijenwasdoek; wat is het en hoe gebruik je het?

      Of het nu in de keuken is of voor onderweg; nog veel te vaak grijpen we naar plastic - of aluminiumfolie om onze restjes te bewaren of ons voedsel te verpakken. Tegenwoordig kan dat ook anders: met de uitvinding van de bijenwasdoek kan je je voedsel op een milieubewuste manier verpakken. Bye bye plastic en welkom duurzame bijenwasdoek! Maar wat is dat nu net zo’n bijenwasdoek en meer nog; hoe gebruik je het

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »