[email protected] | +32 486 688 297 | Gratis verzending vanaf €50
 • Nederlands
 • Kennismakingspakket

  Kennismakingspakket

  Terug naar overzicht

  € 34,90 Incl. btw

  Ontdek het kennismakingspakket van Nectarist! Dit bestaat uit twee soorten Belgische honing, bijenwassen theelichtjes en onze beeswax sandwich wrap. Allemaal geproduceerd in België in samenwerking met maatwerkbedrijven.

  Directe checkout

  • Op voorraad
  • Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Productomschrijving

  Ontdek het kennismakingspakket van Nectarist!

  Proef onze Belgische lente- en zomerhoning en ontdek zelf de verschillen.

  De zes bijenwassen theelichtjes ruiken aangenaam naar bijenwas en brengen je meteen in een romantische sfeer. Ze branden ook veel langer dan de traditionele paraffine kaarsen.

  Dit pakket wordt aangevuld met onze handgemaakte beeswax sandwich wrap. Deze bijenwassendoeken vormen een fantastisch alternatief op de milieuonvriendelijke vershoudfolies of aluminiumfolies voor het bewaren van voedsel.

  Deze beeswax sandwich wrap kan je gebruiken voor het bewaren van je lunchpakket. De wrap is voldoende groot en met het touwtje en de knop kan je alles goed samenbinden. Na gebruik kan je het eenvoudig afspoelen met lauw water om dan opnieuw te gebruiken.

  Onze honingen worden met zeer grote zorg geoogst én met respect voor het leven van de bij en haar kolonie.

  We oogsten onze honing in samenwerking met de bioboerderij 'De Loods' in Aalst, een maatwerkbedrijf. Deze pakketten worden met grote zorg ingepakt in samenwerking met het maatwerkbedrijf MAAAT te Aalst. Het is ook MAAAT dat deze sandwich wraps handmatig produceert!

  Zo hebben onze producten én jouw aankoop ook een sociale impact.

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »